ГоловнаСуспільствоПодії

Директора одного з підприємств "Укроборонпрому" затримано за дачу хабара прокурору

Він намагався за гроші зам'яти кримінальну справу.

Директора одного з підприємств "Укроборонпрому" затримано за дачу хабара прокурору
Фото: news.pn

Директора державного підприємства "Харківський завод транспортного устаткування" Федора Петрова 25 березня затримали за дачу хабара прокурору.

Про це повідомила прес-служба концерну "Укроборонпром", до складу якого входить підприємство.

Петров раніше очолював ДП "Миколаївський суднобудівний завод" (суднобудівний завод імені 61 комунара). На початку 2017 року на цьому підприємстві виявили факти безпідставного перерахування грошових коштів на рахунки третіх осіб і неправомірного використання коштів підприємства.

Справу розслідувала військова прокуратура Миколаївського гарнізону, і Петров за хабар в розмірі 60 тисяч гривень намагався зам'яти цю справу. Під час передачі грошей його затримали співробітники прокуратури і Служби безпеки України.

У зв'язку з порушенням контракту Петрова звільнено з посади директора ДП "Харківський завод транспортного устаткування".

Проводяться першочергові слідчі дії та обшуки, вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram