ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецькій області під час перетину КПП "Гнутове" у чоловіка зупинилося серце

Чоловік був пасажиром рейсового автобуса.

У Донецькій області під час перетину КПП "Гнутове" у чоловіка зупинилося серце

У Донецькій області на контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду "Гнутове" у чоловіка зупинилося серце.

Про це повідомила представник Державної прикордонної служби Валерія Карпиленко у Фейсбуці.

"На тимчасово непідконтрольній українській владі території України у громадянина України 1953 року народження зупинилося серце. Чоловік прямував на автобусі як пасажир маршруту КПВВ "Гнутове" - Новоазовськ. Було викликано черговий фельдшер поста ДПСУ, який констатував смерть людини. Поінформовано національну поліцію. Причиною смерті стала зупинка серця", - йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі нагадали, що особи з особливими потребами (за наявності документів, що підтверджують інвалідність 1 та 2 групи), особи похилого віку (70 років), жінки з очевидними ознаками вагітності, батьки (опікуни, за наявності підтверджувальних документів) з малолітніми дітьми до 3 років, інші особи у разі виникнення потреби гуманітарного характеру (тяжка хвороба, виїзд на похорон, перевезення померлих тощо, за наявності підтверджувальних документів) та транспортні засоби, на яких вони пересуваються, можуть бути допущені до в'їзду на КПВВ (БП) позачергово.

"Переміщаючись через КПВВ варто пам'ятати про свої права і, у разі особливої необхідності позачергового перетину лінії зіткнення (згідно з наведеними вище випадками), потрібно обов'язково інформувати про це, підтвердивши відповідними документами", - підкреслила Карпиленко.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада скасувала адмінарешт за порушення порядку в'їзду в ОРДЛО і Крим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram