ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

МОЗ перенесло звіт ректора НМУ Амосової через її хворобу

Звіт повинен відбутися наступної п'ятниці.

МОЗ перенесло звіт ректора НМУ Амосової через її хворобу
Катерина Амосова
Фото: hromadske.ua

Міністерство охорони здоров'я перенесло звіт ректора Національного медуніверситету ім. Богомольця Катерини Амосової на наступний тиждень через те, що вона пішла на лікарняний.

Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун під час заслуховування звітів керівників медичних і фармацевтичних вишів про виконання умов контрактів, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми будемо сподіватися на швидке одужання нашої колеги. Наступного тижня, в п'ятницю, ми повинні заслухати звіти інших ректорів, тому закладемо в наш графік час, щоб пані Катерина змогла прийти. Сподіваємося, що вона одужає до цього дня, і ми зможемо заслухати її звіт", - сказала Супрун.

Супрун також повідомила, що Амосова поінформувала, що перебуває на лікарняному в середу ввечері електронною поштою після того, як МОЗ запросило її на засідання.

Нагадаємо, 20 лютого МОЗ усунуло Амосову з посади ректора НМУ ім. Богомольця через непроведення державного іспиту "КРОК 1. Стоматологія". Керівництво ВНЗ у відповідь організувало страйк. Пізніше Амосова домоглася рішення суду про скасування її відсторонення. 6 березня МОЗ повторно відсторонило її від обов'язків ректора, а роботу комісії з розслідування продовжили до 23 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram