ГоловнаСуспільствоЖиття

У квітні Штаб Ріната Ахметова доправить допомогу для 46 населених пунктів Важно

У квітні Штаб Ріната Ахметова доправить допомогу для 46 населених пунктів
Фото: fdu.org.u

У квітні Гуманітарний штаб Ріната Ахметова доправить у «сіру зону» близько 20 тисяч наборів виживання. Мирні жителі Донбасу зможуть отримати продукти в стаціонарних пунктах видачі. Бригади мобільної видачі доставлять продуктові набори для переселенців, які зараз проживають у Маріуполі, а також для прифронтових сіл і селищ, які найдужче постраждали протягом військових дій. Туди, де людям сьогодні живеться особливо важко.

«Зараз Гуманітарний штаб Ріната Ахметова доправляє допомогу в 90 населених пунктів «сірої зони». Тут люди виживають у нелюдських умовах. Постійні перебої з електрикою, проблеми з питною водою. Деякі села відрізані від зовнішнього світу через зруйновані дороги. Відсутнє транспортне сполучення. У половині населених пунктів немає магазинів і аптек. Але головне - гострий дефіцит продовольства. Гуманітарний штаб надає допомогу продуктами найбільш нужденним - тим, хто не може подбати про себе. Це люди похилого віку, діти, люди з інвалідністю. У квітні буде видано близько 20 тисяч наборів виживання, понад 11 тисяч доставлять бригади мобільної видачі», - розповів Михайло Катеринчак, керівник проекту Гуманітарного штабу Ріната Ахметова.

Усього за три з половиною роки роботи Гуманітарного штабу видано понад 12 мільйонів наборів виживання по обидва боки лінії зіткнення. Врятовано понад мільйон людських життів.

Докладну інформацію про видачу допомоги можна дізнатися, зателефонувавши на гарячу лінію штабу 0-800-509-001

Графік виїздів бригад мобільної видачі у квітні

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram