ГоловнаСуспільствоПодії

Звинувачення проти двох чиновників ДержНС у зв'язку з пожежею в одеському дитячому таборі передали до суду

Їх підозрюють у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки

Звинувачення проти двох чиновників ДержНС у зв'язку з пожежею в одеському дитячому таборі передали до суду
Фото: facebook.com/gunp.odessa

Прокуратура Одеської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох посадових осіб ГУ ДержНС в області у справі про пожежу в дитячому таборі "Вікторія".

Прес-служба Одеської прокуратури повідомляє, що слідчі завершили досудове розслідування щодо двох посадових осіб Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Одеській області.

Колишнього керівника Київського відділу ГУ ДСНС в Одеській області і чинного інспектора підозрюють у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Обвинувальний акт стосовно зазначених осіб прокуратура Одеської області скерувала до суду для розгляду по суті.

"Також за втручання прокуратури ГУ ДержНС проведено перевірку на об'єкті, за результатами якої внесено позов і рішенням суду повністю зупинено діяльність дитячого табору "Вікторія".

Крім того, на розгляді в суді обвинувальні акти щодо директора і старшого вихователя дитячого табору", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, пожежа в таборі "Вікторія" виникла близько 23:30 15 вересня. Вогонь повністю знищив двоповерхову дерев'яну будівлю, в якій на момент пожежі перебували 52 дитини.

Після гасіння пожежі рятувальники виявили обгорілі останки двох дітей. Ще одну дівчинку шукали як на місці пожежі, так і в околицях табору, куди вона, імовірно, могла втекти, злякавшись. Потім поліція повідомила, що на місці пожежі знайдено останки ще однієї людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram