ГоловнаСуспільствоПодії

Росіянин порізав чоловікові обличчя ножем на залізничному вокзалі Києва (оновлено)

Пояснити свій вчинок нападник не зміг.

У ніч на 17 березня на центральному залізничному вокзалі Києва невідомий поранив ножем обличчя іншого чоловіка. Про це повідомляє у Facebook "Київ оперативний".

"Приблизно о 02:30 на центральному залізничному вокзалі між двома чоловіками стався конфлікт. Як вдалося з'ясувати, один з них поводив себе агресивно і чіплявся до всіх навколо. Закінчився конфлікт тим, що агресор вдарив чоловіка предметом схожим на ніж просто в обличчя", - йдеться в повідомленні.

Постраждалого госпіталізували у лікарню, де поставили діагноз: проникаюче поранення в щоку. Його життю нічого не загрожує.

Нападника затримала поліція. Чоловік раніше судимий, у Київ приїхав до знайомих. Свій вчинок пояснити не зміг. У повідомленні наголошується, що очевидцям він здався п'яним.

Оновлення. Незабаром стало відомо, що нападником виявився уродженець Російської Федерації 1975 р.н., який проживає в Києві. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Нацполіції Києва.

З'ясувалося, що чоловік підійшов до кіоску на другому поверсі будівлі, придбав там розкладний ніж і вдарив ним продавця у щоку. Водночас зловмисник забрав мобільний телефон і втік.

Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше у ресторані біля Контрактової площі вчинив самогубство чоловік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram