ГоловнаСуспільствоЖиття

У четвер в Києві обіцяють невеликий дощ з мокрим снігом

Температура в столиці до +5 градусів.

У четвер в Києві обіцяють невеликий дощ з мокрим снігом
Фото: Макс Требухов

У четвер, 15 березня, в Києві хмарно з проясненнями, невеликий дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +3...+5 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ з мокрим снігом, вдень місцями невеликий дощ, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+4 градуси, вдень +2...+8 градусів.

У Карпатах невеликий дощ з мокрим снігом, температура вночі -2...+3 градуси, вдень +1...+6 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, невеликий дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...+4 градуси, вдень +3...+8 градусів. У центрі України хмарно з проясненнями, невеликий дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+5 градусів, удень +2...+8 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, невеликий дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+4 градуси, вдень +2...+8 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+5 градусів, удень +6...+13 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, вдень +8...+13 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram