ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві пограбували квартиру французького дипломата (оновлено)

Злодій за допомогою спільників зробив дублікат ключа і проник у квартиру.

У Києві пограбували квартиру французького дипломата (оновлено)
Фото: torange.biz

Прокуратура Києва повідомила про підозру 22-річному громадянину, який пограбував квартиру французького дипломата в центрі столиці.

Про це повідомляють на сайті прокуратури.

"Протягом слідства встановлено, що 22-річний громадянин України, діючи у змові з невстановленими особами, виготовив дублікат ключа від квартири в будинку по вул. Михайлівській у м. Києві, де проживав посол Французької республіки в Україні разом з дружиною. Дочекавшись слушного моменту, зловмисник проник у квартиру за допомогою дубліката ключа і викрав майно потерпілого на загальну суму близько 740 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронцям вдалося встановити особу злодія - ним виявився раніше судимий 22-річний громадянин України, уродженець міста Шахтарськ Донецької області.

Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

Зловмисника повідомлено про підозру за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу (таємне, за попередньою змовою групою осіб, розкрадання чужого майна, поєднане з проникненням в житло). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Оновлення. Спочатку прокуратура повідомляла, що злодій проник у квартиру посла Франції, але потім виправила своє повідомлення.

Нагадаємо, з вересня 2015 року дипмісію Франції в Україні очолює Ізабель Дюмон. Раніше послом Франції в Україні був Ален Ремі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram