ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував п'ять обстрілів за добу на Донбасі

Одного військовослужбовця було поранено.

У суботу, 10 березня, незаконні збройні формування п'ять разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, одного військовослужбовця було поранено. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.

"Загалом, за минулу добу, агресор здійснив 5 обстрілів позицій Збройних Сил України. В результаті ворожого вогню один український воїн отримав поранення. Військовослужбовця доставили у військово-медичний госпіталь. Йому надали необхідну медичну допомогу", - заявив спікер операції Олег Сушинський.

На Луганському напрямку противник з гранатометів і стрілецької зброї вів вогонь по позиціях ЗСУ в районі населених пунктів Новгородське і Малинове. Крім цього, міномети калібру 82 мм бойовики застосували неподалік Катеринівки.

У Донецькій області окупанти з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли українські опорні пункти поблизу Водяного. Також з 82-мм мінометів і гранатометів бойовики вели вогонь по захисниках Богданівки.

Нагадаємо, що 9 березня російсько-окупаційні війська здійснили три обстріли позицій Збройних Сил України на Донбасі. Внаслідок вогню один український військовий загинув, ще один отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram