ГоловнаСуспільствоПодії

У Запорізькій області 6 гірників постраждали внаслідок загоряння на шахті

Офіційної інформації про випадок на цей момент немає.

У Запорізькій області 6 гірників постраждали внаслідок загоряння на шахті
Фото: times.zp.ua

На шахті Запорізького залізорудного комбінату в с. Мала Білозерка Василівського району Запорізької області близько полудня в четвер сталося займання.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, в цей час 80 шахтарів перебували на глибині понад півкілометра.

За даними джерел у правоохоронних органах, у результаті пожежі постраждали 6 гірників, стан одного з них тяжкий. За попередньою інформацією, загиблих немає.

На допомогу шахтарям прибули бригади аварійно-рятувальної служби з надзвичайних ситуацій у важкодоступних місцях, яким вдалося евакуювати людей з-під землі.

Черговий гірничо-рятувального загону відмовився офіційно підтвердити чи спростувати факт пожежі на шахті.

При цьому в місцевих соцмережах користувачі виставляють фото із задимленою шахтою, а також звинуваченнями на адресу інвесторів і керівництва, які нібито не виділяють належних коштів на охорону праці.

Як розповів агентству головний лікар КУ "Дніпрорудненська міська лікарня" Юрій Абросімов, у лікувальний заклад дійсно надійшли 6 постраждалих. Стан п'ятьох стабільний, загрози життю немає. Шостого потерпілого санавіацією відправили в обласний опіковий центр. Існує загроза для його життя. Люди отримали локальні опіки - кисті, обличчя, отруєння чадним газом.

Офіційної інформації про випадок на цей момент немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram