ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція Вінницької області отримала 23 нових службових автомобілі

Конвойна служба отримала новий автозак, а відділення забезпечення автотранспортом - автобус.

Поліція Вінницької області отримала 23 нових службових автомобілі
Фото: vn.npu.gov.ua

Автопарк поліції Вінницької області поповнився 23 новими транспортними засобами.

Про це повідомляється на сайті місцевої поліції.

"У понеділок, 5 березня, начальник обласного главку поліції Юрій Педос і голова облдержадміністрації Валерій Коровій вручили працівникам груп реагування патрульної поліції ключі від 13 Skoda Rapid і восьми Renault Duster. Конвойна служба отримала новий автозак, а відділення забезпечення автотранспортом - автобус", - наголошується в повідомленні.

Автомобілі Skoda і Renault будуть використовуватися групами реагування патрульної поліції в районах області для ефективної роботи із гарантування безпеки громадян.

"Це дозволить поліцейським швидше і якісніше реагувати на повідомлення про правопорушення, протидіяти вуличній злочинності", - йдеться в повідомленні.

Фото: vn.npu.gov.ua

Крім того, нові автомобілі будуть забезпечувати правопорядок на дорогах області, а для ефективного використання нового транспорту був зроблений аналіз найбільш аварійних ділянок доріг.

Нагадаємо, в січні МВС заборонило співробітникам використовувати службові автомобілі для власних потреб. Використання авто в неробочий час має узгоджуватися з держсекретарем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram