ГоловнаСуспільствоЖиття

Напередодні 8 березня НАЗК нагадало, що подарунки дорожчі за 8,8 тис. гривень треба задекларувати

Нацагентство побажало жінкам-суб'єктам декларування "отримати до свята дорогі подарунки, особливо - дорогі серцю".

Напередодні 8 березня НАЗК нагадало, що подарунки дорожчі за 8,8 тис. гривень треба задекларувати
Фото: http://wallpampers.ru

У Національному агентстві з протидії корупції напередодні Міжнародного жіночого дня нагадали про необхідність декларувати цінні подарунки.

Про це повідомляють на сайті НАЗК у Фейсбуці.

"Дорогі жінки, Національне агентство вітає Вас з прийдешнім святом весни і краси! І нагадує: якщо Ваш коханий подарує Вам золоту каблучку, вартість якої перевищує 8 810 гривень, не забудьте вказати її в декларації за 2018 рік у розділі: "Доходи, в тому числі подарунки", - йдеться в повідомленні.

"Якщо Вам пощастило ще більше, і ваш новий перстень виблискує діамантом вартістю понад 88 100 гривень, дозвольте нам порадіти за Вас - повідомте НАЗК про суттєві зміни у Вашому майновому стані до 18 березня. Якщо ж справи у Вашого чоловіка минулого року йшли набагато краще, ніж у країни загалом, і він подарував Вам цілий ювелірний гарнітур, вартість якого перевищує 176 200 грн, не забудьте також похвалитися цим наступного року в розділі декларації "Цінне рухоме майно", - додали в Нацагентстві.

У НАЗК побажали жінкам-суб'єктам декларування "отримати до свята дорогі подарунки, особливо - дорогі серцю".

Нагадаємо, в березні 2016 року заступник голови Верховної Ради Оксана Сироід заявила, що радянську практику "цінних подарунків" до 8 березня серед чиновників потрібно викорінити, оскільки це неетично, несучасно і заборонено законом. Так вона відреагувала на подаровані їй від імені голови ДФС Романа Насірова квіти та парфуми від Chanel.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram