ГоловнаСуспільствоЖиття

Який годинник для спорту вибрати жінці у 2018

Жінкам важливо завжди виглядати красиво, навіть на тренуваннях. У 2018 році стильними та популярними виробами для спорту є лише три типи годинників. Які? Дізнаєтеся в цій статті.

Курс на жіночність

Якщо пару років тому всі божеволіли від годинників у стилі унісекс, то зараз тенденції змінилися і для занять спортом дизайнери пропонують моделі у стилі:

  •     Мінімалізм. Вироби, в яких корпус зроблено круглим, а циферблат позбавлено будь-яких контрастних поєднань, зараз на піку популярності;
  •     Футуризм. Тема космосу і різні фантазії на його тему вже кілька сезонів тримаються в "топах". Не оминула ця тенденція і годинники. Модними і стильними годинниками в цьому стилі вважаються моделі з використанням блискучих і мінливих у кольорі матеріалів.
  •     Сафарі. Це моделі з текстильними і каучуковими ремінцями, обов'язково виконані в коричнево-пісочних відтінках.

Перш ніж купити годинник для спорту, ви повинні знати, на що слід звернути увагу:

  •     Матеріал. В ідеалі це метал, міцний пластик або гума. Міцний, зносостійкий і протиударний - таким має бути хороший спортивний годинник;
  •     Вологостійкість. Цифри на кришці корпуса показують, наскільки виріб стійкий до води. Що більше значення - то глибше можна занурюватися в басейні/морі/океані з таким годинником;
  •     Функції. У виробах може бути секундомір, таймер, календар і т.д. На тренуваннях з таким девайсом буде легше займатися і фіксувати свої результати.

Обов'язково запитуйте в продавця про принципи роботи конкретної моделі і її основні характеристики.

Спортивний годинник: де купити? Якщо Ви не знаєте, де знайти модний аксесуар 2018, який би не тільки прикрасив Вашу руку, а й зробив тренування простішими, на сайті BEST-TIME зможете придбати годинник від відомих марок за доступною ціною. Також у нас представлені останні новинки, на які зараз діє знижка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram