ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові п'яний співробітник "Муніципальної охорони" влаштував бійку в маршрутці і погрожував зброєю

Сварка зав'язалася тому, що пасажир не захотів потримати сумку інспектора.

У Львові п'яний співробітник "Муніципальної охорони" влаштував бійку в маршрутці і погрожував зброєю
Оружие, которое изъяли у сотрудника "Муниципальной охраны"
Фото: Патрульная полиция Львова

У п'ятницю, 23 лютого, у Львові працівник "Муніципальної охорони" влаштував бійку в маршрутці і погрожував пасажиру зброєю, вимагаючи, щоб той потримав його сумку, повідомляє ZAXID.NET.

Пасажири викликали поліцію. При поверхневій перевірці у чоловіка виявили предмет, схожий на газовий пістолет і чотири набої до нього. На місце викликали слідчих.

Співробітник "Муніципальної охорони" був у нетверезому стані. Між ним і 19-річним пасажиром виник конфлікт, під час якого він ударив хлопця в обличчя і погрожував предметом, схожим на пістолет. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК (хуліганство)

У прес-службі Львівської міськради повідомили, що працівникові 32 роки, його відсторонили від роботи.

"Цього дня він не був на роботі. Його відсторонили від роботи, триває службове розслідування за цим фактом", - повідомили в ЛКП "Муніципальна охорона".

Відзначимо, що під час виконання службових обов'язків працівники "Муніципальної охорони" не використовують табельної зброї. Вони можуть мати при собі тільки кийки та газові балончики. Пістолет, який мав при собі чоловік, не був службовим.

Нагадаємо, раніше львів'янка закрила грабіжників у підвалі до приїзду поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram