ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 13 обстрілів за минулу добу

Бойовики були особливо активними в темний час доби.

Штаб АТО нарахував 13 обстрілів за минулу добу
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 23 лютого, російсько-окупаційні війська продовжили порушувати Мінські домовленості, використовуючи заборонене озброєння. Агресор був особливо активним в темний час доби, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку бойовики використовували артилерійські системи калібру 122-мм, міномети і весь арсенал стрілецької зброї включаючи гранатомети поблизу Луганського. Кілька снарядів розірвалися в його околицях і пошкодили майно місцевих жителів.

Також з тимчасово окупованого Первомайська противник обстріляв околиці Підлісного з артилерії калібру 152-мм. З 120-мм мінометів і озброєння БМП загарбники вели вогонь по опорних пунктах неподалік Троїцького. На інших ділянках сили агресора провокували українських захисників з гранатометів різних типів і стрілецької зброї біля Новоолександрівки, Новгородського і Зайцевого.

На Донецькому напрямку окупанти вели вогонь з 120-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї навколо Новотроїцького.

Всього за минулу добу противник 13 разів порушував режим припинення вогню. В результаті ворожих обстрілів не постраждав жоден український захисник.

Нагадаємо, сьогодні закон про реінтеграцію Донбасу набув чинності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram