ГоловнаСуспільствоВійна

Військовий загинув, ще одного поранено за добу на Донбасі

Зафіксовано 19 обстрілів.

Військовий загинув, ще одного поранено за добу на Донбасі
Фото: Facebook/Генеральний штаб ЗСУ

За минулу добу російсько-окупаційні сили провели 19 прицільних обстрілів на Донбасі. У результаті ворожого вогню загинув один український військовослужбовець, ще одного було поранено.

На Луганському напрямку основна ворожа вогнева активність була зосереджена в районі Світлодарської дуги. Зокрема, противник застосував 120- і 82-міліметрові міномети і цілий арсенал піхотного озброєння неподалік Луганського та Троїцького. По кілька ворожих мін калібру 82 мм розірвалися біля Кримського і Катеринівки. З великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї окупанти вели вогонь поблизу Зайцевого і Новолуганського, а з гранатометів і кулеметів - неподалік Гладосового і Лозового. Також з озброєння БМП і стрілецької зброї загарбники обстрілювали позиції ЗСУ біля Новоолександрівки, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку противник вів вогонь з мінометів різних калібрів по позиціях поблизу Новотроїцького і Пісків.

Нагадаємо, в середу російсько-окупаційні 20 разів обстріляли позиції ЗСУ. У результаті обстрілу троє бійців були поранені, ще один отримав бойову травму. Також у результаті необережного поводження зі зброєю загинув один український військовослужбовець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram