ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові 400 будинків залишилися без тепла і гарячої води

У школах заняття призупиняються тільки на один день.

22 лютого через аварію на тепломагістралі припинено подачу тепла і гарячої води в більш ніж 400 житлових будинках у Київському і Шевченківському районах Харкова.

Як повідомляє прес-служба міськради, вранці в районі Шатилівки в Шевченківському районі стався прорив на тепломагістралі, яка йде від "Теплоелектроцентралі-5".

На місці аварії працюють кілька бригад.

Фото: city.kharkov.ua

У Київському районі опалення відсутнє в 266 житлових будинках, 5 школах, 4 дитсадках і 16 медичних установах; без гарячої води залишаються 41 житловий будинок, 3 дитсадки і 3 лікарні.

У Шевченківському районі без теплопостачання - 89 житлових будинків, дитсадок, школа і 3 лікувальних установи; без гарячої води - 43 будинки, школа, дитсадок і 3 медустанови.

Департамент освіти міськради повідомив, що в зв'язку з аварією в 10 школах, 9 дитячих садах і 2 позашкільних установах в центральній частині Київського і Шевченківського районів 23 лютого буде призупинено навчання.

У школах заняття призупиняються тільки на один день. У дитячих садах для тих малюків, які не зможуть залишитися вдома, працюватимуть кілька спільних груп з необхідним температурним режимом.

Фото: city.kharkov.ua

"Розраховуємо, що ремонтні роботи на теплотрасі будуть закінчені найближчим часом, і вже з понеділка і школи, і дитсадки увійдуть в звичний графік", - відзначили в департаменті освіти.

Нагадаємо, 1 лютого в Смілі за рішенням "Черкасигаз" були від'єднані від газу всі котельні. Раніше через зрив опалювального сезону поплатився посадою в.о. мера Сміли Віктор Федоренко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram