ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Тернополя вдарили ножем колишнього депутата міськради

Підбігли ззаду, вдарили в стегно і втекли.

У центрі Тернополя вдарили ножем колишнього депутата міськради
Фото: te.20minut.ua

У четвер в центрі Тернополя поранили колишнього депутата міської ради Ігоря Туровського.

Інформація про це з'явилася спочатку в соціальних мережах, але її підтвердила і поліція, і сам Туровський місцевому виданню "20 хвилин". Чоловік перед операцією повідомив, що його вдарили ножем в ногу, хто саме - він не знає.

"Турського підрізали досить сильно. В центрі міста. У кафе "Лампа" (колишнє "Ретро"). Ігор йшов за сином в школу. Я був поруч з ним. Ми йшли поруч. Підбігла істота ззаду, "штрикнула" з усієї сили стегно ноги і втекла. Свідки кажуть, що істота спіткнулася, планувала завдавати удару по-іншому і не влучила", - написав у фейсбуці товариш Туровського, ще один колишній депутат міськради Іван Сороколіт.

За іншою інформацією, нападників було троє.

Поліція отримала повідомлення про напад жителя міста о 16:13, розповів начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Сергій Крета. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції і "швидка". Медики доставили потерпілого в лікарню.

Поліція опитує свідків, очевидців і потерпілого. І вилучають відео з камер відеоспостереження, розташованих неподалік від місця події.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Нагадаємо, в минулому році в результаті побутового конфлікту студент ПТУ до напівсмерті побив колишнього віце-мера Коломиї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram