ГоловнаСуспільствоПодії

Киянин отримав довічний термін за вбивство громадянки США

Також була поранена мати загиблої.

Киянин отримав довічний термін за вбивство громадянки США
Фото: tsn.ua

Суд засудив до довічного позбавлення волі 37-річного чоловіка, який влітку 2017 року убив громадянку США, а її матері завдав тяжких тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва у Фейсбуці.

"У червні 2017 року чоловік під вигаданим приводом зайшов до сусідки. В коридорі він без будь-яких причин раптово вдарив 66-річну жінку в обличчя. Після чого, діставши з сумки ніж, почав завдавати жінці хаотичних ударів. Дочка потерпілої, 43-річна громадянка США, яка в той момент перебувала у квартирі, намагалася зупинити зловмисника. Однак також отримала ножові поранення, які виявилися несумісними з життям", - нагадали обставини вчиненого злочину в прокуратурі.

Згідно з результатами судово-медичних експертиз, жінка похилого віку отримала 16 ножових поранень у шию, груди, живіт і плечі, її дочка - вісім поранень, у тому числі в грудну клітку і живіт із пошкодженням внутрішніх органів.

"Стороною обвинувачення на судовому засіданні повністю доведена провина чоловіка в інкримінованих йому злочинах. За результатами судового розгляду колегією суддів 20.02.2018 винесено обвинувальний вирок, за яким киянин визнаний винним за п.1, 7 ч.2 ст.115 КК України і засуджений до довічного позбавлення волі. Запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до набуття вироком чинності залишено судом без змін", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше поліцейські розкрили жорстоке вбивство сім'ї з трьох осіб у Донецькій області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram