ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Один військовослужбовець загинув, двоє поранені.

Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: Макс Левін

З початку доби бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті загинув один український військовослужбовець, ще двоє захисників отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції у Фейсбуці.

"Протягом сьогоднішнього дня російсько-окупаційні війська використовували заборонені мінськими домовленостями зразки озброєння - артилерійські системи і міномети", - наголошується в повідомленні.

На Луганському напрямку зі 122-мм артилерії, мінометів різного калібру і озброєння БМП бойовики вели вогонь по позиціях ЗСУ біля Троїцького. Міномети калібру 82 мм застосували поблизу Новоолександрівки і Катеринівки. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали опорні пункти сил АТО неподалік Луганського, Залізного і Новолуганського. Зі стрілецької зброї провокували військовослужбовців біля Зайцевого.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм і 82 мм та гранатометів терористи вели вогонь по захисниках Водяного на Приазов'ї. Зі стрілецької зброї обстрілювали позиції захисників Авдіївки.

Нагадаємо, 20 лютого під час обстрілу Кримського загинула старша медсестра медичної роти 10-ї окремої гірничо-штурмової бригади Сабіна Галицька.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram