ГоловнаСуспільствоЖиття

Сучасний iPhone X під надійним захистом AppService

Усім знайома приказка «Хотіти - гірше, ніж хворіти». А тепер уявіть, як мені, затятій любительці і шанувальниці «яблучної» продукції, хотілося дістати новенький iPhone Х. Звичайно ж, перед покупкою довелося переглянути купу відео, перечитати масу інформації. А скільки часу пішло на те, щоб умовити свого коханого подарувати мені цей новенький телефончик - напевно, не варто розповідати. І я таки отримала жаданий подарунок на свій день народження. Щастю моєму не було меж. Але недовго…

«А я ж казав» більше не лунає щоранку Минуло кілька тижнів після того, як я стала володаркою iPhone X. І ось мій чоловік помітив, що корпус цього недешевого подарунка почав видавати неприємні, рипучі звуки. І тут почалося: «А я ж казав, що з цим гаджетом можна отримати масу проблем!», «Ну і хіба я не мав рації, що не варто міняти телефон?», «Я ж попереджав, що треба ще трохи почекати перед купівлею!» і ну і все в цьому дусі. Я непохитно кивала головою, але особливо не переживала. Втім одного чудового ранку я примудрилася впустити телефон. І не де-небудь, а у ванній. На кахель! У цей момент відразу в голові спливли рядки з пісні: «І моє серце зупинилося, моє серце завмерло». У паніці, що коханий приїде ввечері з роботи і побачить, на що перетворився мій телефон, я почала шукати чарівників, які поміняють мені скло. Ну так, не встигла я наліпити захисне. Довго я шукала на просторах інтернету фахівців, які врятують мене від гніву чоловіка і його довгих моралей, і в підсумку знайшла ремонт iPhone Х від AppService.

Не роздумуючи, я поїхала в сервіс, щоб вони повернули моєму смартфону первинний вигляд. І, як не дивно, їм це вдалося, ще й з неприємним рипінням залагодили питання. Чоловік так і не дізнався про мою «криворукість», а я тепер знала, куди зможу звернутися, якщо мені знадобиться:

  • замінити кнопку power;
  • наліпити захисне скло;
  • поміняти дисплей;
  • прочистити телефон після намокання і т.д.

Чому я тепер тримаю контакти AppService завжди при собі:

  • великий спектр послуг з ремонту техніки Apple;
  • мінімальні терміни виконання ремонту і усунення несправностей;
  • використовують оригінальні запчастини;
  • у сервісі працюють висококласні фахівці;
  • дуже лояльні ціни на послуги.

До речі, після того, як мені поміняли скло, співробітники порадили встановити захисне, що я відразу і зробила. Чоловік, звичайно ж, це помітив і... похвалив за те, що я передбачила можливість падіння (Ну а що? Не казати ж йому, що вчуся я тільки на своїх помилках).

Як ми врятували телефон-потопельник чоловіка Звичайно, не тільки дівчатам властивий дар упускати, ламати і заливати свої телефони. Одного разу моєму чоловікові спало на думку взяти зі собою у ванну телефон. І, що цілком очікувано, він упустив свій iPhone у воду. Вискочив як ошпарений і давай шукати майстра. Побачивши його відчайдушний вираз обличчя, я змилосердилася і дала контакти AppService. Кваліфіковані майстри зробили ремонт якісно і швидко. Ну а на питання чоловіка - звідки я дізналася про такий сервіс, - я відповіла, що контакти дала подруга, яка вже зверталася до них.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram