ГоловнаСуспільствоЖиття

У середу в Києві до -4 градусів

Опадів у столиці не прогнозують.

У середу в Києві до -4 градусів
Фото: Макс Требухов

У середу, 21 лютого, в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, удень -2...-4 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, удень місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -6...-11 градусів, удень 0...-5 градусів.

У Карпатах уночі без опадів, удень місцями невеликий сніг, температура вночі -6...-11 градусів, удень 0...-5 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -7...-13 градусів, удень 0...-6 градусів. У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -6...-11 градусів, удень 0...-6 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -7...-12 градусів, удень 0...-6 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2...-8 градусів, удень 0...+5 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2...-7 градусів, удень +1...+6 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram