ГоловнаСуспільствоПодії

У селі під Броварами п'яний чоловік відкрив стрілянину з автомата по сусідах і кинув гранату в поліцейських

У результаті вибухів постраждали двоє людей.

У селі під Броварами п'яний чоловік відкрив стрілянину з автомата по сусідах і кинув гранату в поліцейських
Фото: Пресс-служба полиции

У селі Залісся Броварського району Київської області п'яний місцевий житель влаштував стрілянину з автомата Калашникова.

Про це повідомляє прес-служба поліції області в Фейсбуці.

Під час затримання чоловік відкрив прицільний вогонь з автомата і кинув бойову гранату в бік поліцейських. Потім він спробував утекти на службовій машині, але його затримали правоохоронці на місці.

Як з'ясувалося, в понеділок близько 19:00 місцевий житель у стані алкогольного сп'яніння влаштував стрілянину і кидав гранати в сусідів. У результаті вибухів постраждали двоє людей, яких з різними тілесними ушкодженнями доставили в лікарню.

Затриманим виявився 53-річний місцевий житель, який раніше брав участь у бойових діях на Донбасі в складі Збройних сил України. Поліцейські вилучили в нього 40 гільз калібру 5,45 мм, уламки гранати Ф-1, дві чеки і два кільця від гранати, патрони, автомат АК-47, магазини від нього і револьвер. Усі вилучені речові докази направили на експертизу.

За виявленими фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 15 (замах на злочин), ч. 2 п. 7 ст. 115 (умисне вбивство), за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу.

Поліцейські з'ясовують мотиви злочину і причини агресивної поведінки чоловіка. Триває слідство.

Нагадаємо, раніше військовослужбовець разом з двома товаришами намагалися пограбувати автозаправну станцію в селищі Іванків Київської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram