ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

За добу в зоні АТО загинув один боєць, двох поранено, ще двоє підірвалися на вибуховому пристрої.

Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: eastdiary.livejournal.com

За минулу добу бойовики 12 разів прицільно обстріляли позиції військових на Донбасі. У результаті обстрілу загинув один боєць, один отримав поранення, ще один - бойову травму. Крім того, під час виконання бойового завдання в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої були поранені двоє українських військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції у Фейсбуці.

На Луганському напрямку з гранатометів і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по опорних пунктах ЗСУ біля Гладосового, Новолуганського і Світлодарська. Понад 2,5 години терористи обстрілювали захисників Луганського з мінометів калібру 82 мм і різної стрілецької зброї, включаючи гранатомети. Мінометний розрив зафіксовано неподалік Кримського.

На Донецькому напрямку вогнева активність бойовиків спостерігалася на Примор'ї. Тут терористи застосували 120- і 82-міліметрові міномети навколо Лебединського, Широкиного і Водяного. Крім того, з мінометів, гранатометів і кулеметів вели вогонь поблизу Пісків.

Нагадаємо, раніше перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Александр Хуг заявив, що протиборчі сторони на Донбасі продовжують рухатися в напрямку одне одному.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram