ГоловнаСуспільствоЖиття

У понеділок у Києві невеликий сніг

Прогнозують від -1 до -3.

У понеділок у Києві невеликий сніг
Фото: EPA/UPG

У понеділок, 19 лютого, в Києві хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -6 ...-8, удень -1 ...-3.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

У західних областях хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -6 ...-13, на Волині -4 ...-9, вдень +1 ...-6; на Закарпатті 0...+5.

У Карпатах місцями невеликий сніг, температура повітря вночі -8 ...-13, удень -2 ..-7.

У Моршині та Трускавці вдень місцями невеликий сніг, температура вночі -9 ...-11, вдень -1 ...-3, в Сваляві вночі місцями невеликий сніг, вдень без істотних опадів, -6 ...-8, вдень + 2 ... +4.

У північних областях хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4 ...-10, вдень -1 ...-6.

У центральних областях хмарно з проясненнями, місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2 ...-8, у Вінницькій області -5 ...-10, вдень+1...-5.

На сході України хмарно із проясненнями, місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2 ...-8, удень +1 ...-5.

У південних областях хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі в Одеській області місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледь. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2 ...-7, вдень -1...+5.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-східний, 5-10 м/с, температура повітря вночі +1 ...-4, вдень 0...+5.

У Ялті без істотних опадів. Температура вночі 0 ... +2, вдень +4...+6.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram