ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві до 22 лютого перекриють частину Хрещатика

У центрі столиці відбудуться заходи до дня пам'яті Героїв Небесної сотні.

У Києві до 22 лютого перекриють частину Хрещатика
Фото: Сергей Нужненко

У Києві частину вулиці Хрещатик закриють для руху транспорту у зв'язку з проведенням заходів до Дня пам'яті Героїв Небесної сотні.

Про це повідомляють на сайті Київської міської держадміністрації.

"З 22:00 16 лютого до 06:00 22 лютого заборонять рух транспортних засобів по вулиці Хрещатик - від вулиці Прорізної до алеї Героїв Небесної сотні в обох напрямках. У зв'язку з цим буде внесено тимчасові зміни в рух маршрутів наземного пасажирського транспорту", - йдеться в повідомленні.

Також з 18 до 20 лютого буде заборонено паркувати автомобілі на алеї Героїв Небесної сотні і прилеглих територіях.

У зв'язку з перекриттям частини Хрещатика на ділянці від Майдану Незалежності до вулиці Богдана Хмельницького з 22:00 16 лютого буде змінено автобусні маршрути №24 і №114, повідомили в КП "Київпастранс".

Так, рух автобуса №24 буде організовано так: Національний музей історії України у Другій світовій війні - Європейська площа; автобуси маршруту №114 курсуватимуть так: вул. Милославська - стадіон ім. Валерія Лобановського; залізничний вокзал "Центральний" - Софійська площа.

Нагадаємо, 22 січня в Києві вшанували пам'ять перших героїв Небесної Сотні. У цей день 2014 року було убито Сергія Нігояна, Михайла Жизневського і Юрія Вербицького.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram