ГоловнаСуспільствоПодії

Затримано підозрюваних у жорстокому вбивстві сім'ї з трьох осіб у Донецькій області

Затримані брали участь в АТО, дехто з них проходив службу в батальйоні "Донбас".

Поліцейські розкрили жорстоке потрійне вбивство, яке відбулося в грудні минулого року в смт Велика Новосілка Донецької області. Про це повідомив заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"Затримано трьох членів злочинної групи, які заради грошей катували й убили сім'ю підприємців - батька, матір і їх 23-річного сина. Двох безпосередніх виконавців затримано в Донецькій області, ще одного підозрюваного - в Києві. У зловмисників вилучено арсенал нелегальної зброї і боєприпасів", - повідомив він.

Фото: npu.gov.ua

Поліцейські відпрацювали кілька версій, але основною було вбивство з метою заволодіння майном і цінностями загиблих, які напередодні отримали значну суму грошей за реалізовані зернові культури.

Під час слідства було опитано понад 3 тисячі громадян. Також правоохоронці встановили водіїв, які транзитом проїжджали через Велику Нововосілку. Сьогодні, 15 лютого, протягом спецоперації, що проходить одночасно в Маріуполі і в Києві, затримали трьох підозрюваних.

"Можу в цей час сказати, що затримані брали участь в АТО, дехто з них проходив службу в батальйоні «Донбас», а останнім часом усі вони входили у внутрішній корпус батальйону", - зазначив Аброськін.

Під час обшуків у Маріуполі і Великій Новосілці правоохоронці вилучили речові докази, а також арсенал нелегальної зброї: рушницю, протитанковий гранатомет, 14 гранат і патрони.

Фото: npu.gov.ua
Фото: npu.gov.ua

Відкрито кримінальне провадження за п.1, п.6 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) і ч.4 ст.187 (розбій). Вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу.

Нагадаємо, 6 грудня 2017 року у власному будинку в смт Велика Новосілка були виявлені тіла 56-річного чоловіка, його 46-річної дружини та їхнього сина з ознаками насильницької смерті і слідами тортур. З будинку було викрадено гроші.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram