ГоловнаСуспільствоВійна

Чотирьох військових поранено за добу на Донбасі

Зафіксовано 14 обстрілів.

Чотирьох військових поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Левін

За минулу добу російсько-окупаційні угруповання 14 разів обстріляли позиції Збройних Сил України. У результаті четверо українських захисників отримали поранення. Бійці були евакуйовані в мобільні госпіталі, стан здоров'я поранених характеризується як задовільний.

На Луганському напрямку противник застосував 120-міліметрові міномети по позиціях ЗСУ неподалік Троїцького і Лозового. З гранатометів різних видів і стрілецької зброї, включаючи великокаліберні кулемети, незаконні збройні формування обстрілювали захисників Травневого і Майорська, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку епіцентром напруження стали передмістя Авдіївки, де противник вів вогонь по українських захисниках із 82-міліметрових мінометів, гранатометів і кулеметів. У цьому ж районі окупанти неодноразово стріляли з мінометів калібру 120 мм і 82 мм і піхотного озброєння по захисниках шахти Бутівка. Крім того, важкі міномети ворог застосував поблизу Водяного на Приазов'ї і біля Новотроїцького. При цьому загарбники супроводжували ці обстріли застосуванням гранатометів різних видів і стрілецької зброї. Біля Красногорівки противник вів вогонь з озброєння БМП і цілого арсеналу стрілецької зброї.

Нагадаємо, у вівторок бойовики 14 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців по всій лінії зіткнення, проте ніхто з бійців антитерористичної операції не постраждав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram