ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові намагалися підпалити приміщення Сбербанку

Рано-вранці чоловік і жінка розбили скло і кинули пальну суміш у вікно банку.

У Львові намагалися підпалити приміщення Сбербанку
Фото: Сергей Нужненко

У Львові невідомі підпалили приміщення Сбербанку на вулиці Городоцькій.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Пригода сталася в середу близько 6:00. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група поліції. "Приблизно о 6:00 до нас надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні одного з банків. Встановлено, що невідомі особи вибили скло і кинули пляшку з невідомою речовиною в приміщення. На місці були виявлені залишки пластмасової пляшки. Встановлюємо обставини і причетних до події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.194 - навмисне пошкодження майна", - повідомила прес-секретар Нацполіції області Світлана Добровольська.

Співробітник місцевої поліції Ігор Зінкевич уточнив у Фейсбуці, що свідки бачили на місці події двох людей - чоловіка і жінку, які розбили скло і кинули пальну суміш у приміщення.

О 6:22 пожежу було повністю ліквідовано. Вогонь знищив близько 5 м2 приміщення.

Нагадаємо, в грудні минулого року у Львові невідомі розбили вікна і двері російського Сбербанку. Раніше в декількох областях заблокували роботу десятків банкоматів банків з російським капіталом, які працюють на території України. На вікнах і дверях банків, а також на самих банкоматах з'явилися наліпки з тегом #RUSBANKOVER. Крім того, банкомати заливали монтажною піною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram