ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовий загинув, двох поранено за добу на Донбасі

Зафіксовано 11 обстрілів.

Один військовий загинув, двох поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Левін

За минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 11 прицільних обстрілів позицій Збройних Сил України. У результаті загинув один український військовий, ще двоє були поранені.

На Луганському напрямку найнапруженіше було в районі населеного пункту Кримське. Поблизу цього прифронтового села ворог кілька разів вів вогонь по опорних пунктах ЗСУ зі 120-міліметрових і 82-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Неподалік Попасної противник застосував міномети калібру 82 мм. З гранатометів різних видів окупанти обстрілювали українські оборонні укріплення біля Катеринівки, Світлодарська, Новолуганського і Зайцевого, а біля Новгородського було здійснено кілька пострілів з великокаліберних кулеметів, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку у вечірній час противник застосував 120-міліметрові міномети і великокаліберні кулемети на підступах до Водяного, а по українських позиціях неподалік Опитного бойовики стріляли з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї, включаючи великокаліберні кулемети.

Нагадаємо, в неділю бойовики здійснили дев'ять прицільних обстрілів позицій українських військових на Донбасі, застосовуючи міномети різних калібрів.

Жоден військовослужбовець не постраждав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram