ГоловнаСуспільствоПодії

Нетверезий киянин поранив ножем двох чоловіків біля метро

Поліція затримала нападника.

Нетверезий киянин поранив ножем двох чоловіків біля метро
Фото: kyiv.npu.gov.ua

На Голосіївському проспекті в Києві 25-річний місцевий житель у стані алкогольного сп'яніння поранив ножем двох нетверезих перехожих, з якими в нього стався конфлікт на вулиці біля станції метро.

Про це повідомляє сайт столичної поліції.

"Інцидент стався вночі. Двоє нетверезих чоловіків, 1990-го і 1976 року народження, спілкувалися на вулиці. В цей час до них підійшов невідомий, який попросив у них сигарету. Між чоловіками виник словесний конфлікт, у розпал якого зловмисник ударив ножем опонентів. Коли один із постраждалих почав тікати, нападник наздогнав його і продовжив бити руками і ногами", - розповів начальник відділення слідчого відділу Голосіївського управління поліції Олег Самойлик.

"Ці протиправні дії помітив наряд патрульної поліції, який проїжджав повз і оперативно затримав чоловіка. Двох постраждалих з різаними пораненнями госпіталізували в медичний заклад", - додав він.

На місці події поліцейські вилучили ніж. Нападника затримано за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

"Ми встановили, що затриманий - 25-річний киянин, який був у стані алкогольного сп'яніння. Ми почали кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Зловмисникові загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення", - сказав Самойлик.

Нагадаємо, раніше в київському ресторані під час бійки зарізали військовослужбовця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram