ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на зупинці біля метро "Чернігівська" зарізали чоловіка

Вбивцю затримано по гарячих слідах.

Вдень у суботу, 10 лютого, на зупинці громадського транспорту біля станції метро "Чернігівська" в столиці перехожі виявили чоловіка з ножовими пораненнями. Згодом на місці події лікарі "швидкої допомоги" констатували смерть пораненого.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

За даними патрульної поліції Києва, очевідці повідомляли, що невідомий, який завдав ножового поранення потерпілому, попрямував у бік автостанції біля метро "Чернігівська". Це чоловік у чорній куртці із жовтими вставками. 

"На вулиці Мурманській екіпаж патрульних зауважив громадянина, схожого за прикметами. Він зайшов до одного з будинків. Правоохоронці зупинили чоловіка. Під час спілкування з інспекторами і проведення поверхової перевірки той розповів, що має при собі ніж і зізнався, що це він скоїв напад на чоловіка біля станції метро "Чернігівська", - йдеться в повідомленні. 

Ймовірного вбивцю патрульні поліцейські затримали. На місце викликали слідчо-оперативну групу.  

За попередньою інформацією, між двома чоловіками виникла суперечка на зупинці. Після чого один з них пішов у магазин поблизу, купив кухонного ножа, повернувся на місце і завдав кілька ударів своєму опоненту.

Раніше повідомлялося, що під Львовом водій BMW в'їхав у зупинку громадського транспорту.  Постраждала пасажирка легковика.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram