ГоловнаСуспільствоПодії

АРМА заявило про напад невстановлених озброєних осіб

Про інцидент проінформовані правоохоронні органи.

АРМА заявило про напад невстановлених озброєних осіб
Фото: facebook.com/LarysaSargan

Національне агентство України з повернення активів, отриманих корупційним способом, заявило про напад невідомих озброєних людей у масках.

Про це повідомляють на сторінці Нацагентства у Фейсбуці.

"Невстановлені особи в масках і озброєні холодною зброєю, палицями і помповими рушницями, погрожують представникам компанії, якій сьогодні були передані в управління три поверхи бізнес-центру "Гуллівер", - йдеться в заяві АРМА.

Нацагентство зазначає, що наразі єдиним законним власником зазначених приміщень є компанія-керуючий - на підставі договору управління майном.

"Відповідно, всі перешкоди такому управлінню є незаконними і порушують і права компанії-управителя, і це рішення слідчого судді, що є кримінально караним діянням. Будь-яка протидія є неприпустимою. Про загрозу вже проінформовані правоохоронні органи", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Нацагентство АРМА потримало в управління всі приміщення на 31-33 поверхах бізнес-центру "Гуллівер" у Києві. Там, зокрема, розміщуються редакції газети, сайту і радіо "Вести". Приміщення були арештовані в рамках кримінального провадження проти колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

У четвер, 8 лютого, представники Головної військової прокуратури і Нацполіції прийшли в "Гуллівер" і забезпечили виконання ухвали Печерського суду від 28 вересня, подолавши опір невстановлених осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram