ГоловнаСуспільствоЖиття

Ювелірий інтернет-магазин "Ювелірне Мистецтво" далі тішить ексклюзивним вибором прикрас

Здавалося б, пересиченого українського покупця вже неможливо чимось здивувати у виборі золотих і срібних прикрас. Але мультибрендовий інтернет-магазин "Ювелірне Мистецтво" вкотре розвіяв цей міф. Прихід весни компанія ознаменувала не тільки грандіозним розпродажем, а й поповненням асортименту ексклюзивними моделями золотих ланцюжків і кулонів.

Золотий ланцюжок - завжди актуальний подарунок для чоловіка і жінки

Весняний сезон ТМ "Ювелірне Мистецтво" продовжує грандіозним падінням цін на топові моделі виробів зі свого каталогу. З 16.02 по 11.03 всі охочі можуть придбати подарунки коханим жінкам зі знижкою 10, 20 і навіть 30%. Пропозиція, як не крути, вигідна, і нехтувати нею точно не варто.

Якщо вибір поки що не випав на конкретну ювелірну прикрасу, то не зайве буде вивчити асортимент золотих ланцюжків. В інтернет-магазині і столичних торгових павільйонах представлено вироби найпопулярніших видів плетіння - бісмарк, нона, якір, барака.

У плетінні барака золоті ланцюжки в магазині "Ювелірне Мистецтво" в Києві варті особливої уваги. Виріб вирізняє ексклюзивний дизайн, віртуозно втілений в складних і об'ємних елементах. Шику прикрасі додає комбінація двох видів дорогоцінної сировини - білого і жовтого золота. Тільки зараз на сторінці магазину "Ювелірне Мистецтво" ланцюжок можна замовити за зниженою ціною. У разі потреби на будь-яку з 3000 позицій каталогу легко оформити онлайновий кредит від ПриватБанку.

Романтичні кулони для двох - презент поза правилами і без приводів

День святого Валентина вже позаду, але це не означає, що можна забути про романтичні подарунки для другої половинки. На підтвердження цього дизайнери ТМ "Ювелірне Мистецтво" представили власну колекцію прикрас - кулони для двох у золоті та сріблі. Замовити прикраси вже можна в каталозі інтернет-магазину, доставку в регіони країни здійснює "Нова пошта". Для тих, хто воліє вибирати дорогоцінні вироби наживо, відкриті двері торгових павільйонів мережі в Києві.

Кулони ТМ "Ювелірне Мистецтво" вирізняють неординарний дизайн і прийнятна ціна. Дизайнери постаралися створити романтичні прикраси, які не суперечитимуть чоловічому чи жіночому повсякденному образу. І слід віддати належне: їм це вдалося на 100%! Сумніваєтеся? Тоді відкрийте розділ "Кулони" в каталозі інтернет-магазину і переконайтеся в цьому особисто.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram