ГоловнаСуспільствоПодії

Екс-голова Миколаївської облради Луста загинув у ДТП

Його автомобіль згорів.

Уранці 6 січня на 27-му кілометрі дороги Т-15-08 "Калинівка - Снігурівка - Березнегувате" в районі села Партизанське (Миколаївська область) зіткнулися Тoyota Land Cruiser і вантажівка КамАЗ з причепом.

Виникла пожежа, в результаті якої обидві машини вигоріли, повідомляє прес-служба місцевого управління ДСНС.

Фото: mk.dsns.gov.ua

Фото: mk.dsns.gov.ua

Фото: mk.npu.gov.ua

33-річний водій і 57-річний пасажир Land Cruiser загинули на місці аварії, водія вантажівки доставили в лікарню швидкої допомоги Миколаєва.

Видання "Новини-N" пише, що один із загиблих - екс-голова Миколаївської обласної ради Володимир Луста. Згоріла "Тойота" належить депутатові обласної ради Юрію Кормишкіну.

Луста був діючим депутатом Миколаївської обласної ради, керівником фракції "Наш край". Раніше займав посаду голови Миколаївської обласної ради, а також був заступником губернатора Миколаївщини. Останнім часом працював генеральним директором групи компаній ПАЕК. Він постійно жив у Снігурівці. Вранці їхав на роботу.

Нагадаємо, 28 січня на околиці Києва сталася велика ДТП, у результаті якої згоріли чотири автомобілі. Аварія сталася на перехресті вулиць Академіка Заболотного і Івана Сірка (поворот на Новосілки), неподалік від станції метро "Теремки".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram