ГоловнаСуспільствоЖиття

Як підкорити серце успішної жінки

Сучасний світ - це світ, у якому реально все! Тут будь-хто може стати ким завгодно - було б бажання. І не дивно, що жінки користуються цими можливостями. У багатьох леді сучасності величезні амбіції, плани і цілі в житті. Вони наполегливо працюють, щоб досягти бажаного, і треба віддати належне - багато хто стає по-справжньому успішними. Таких називають сильними жінками, і їм досить непросто знайти свою другу половинку. Усе тому, що чоловіки просто бояться бути поруч з такими натурами. Якщо ж ви примудрилися закохатися в сильну жінку і не хочете навіть чути про можливу відмову - цей текст для вас.

Покохати - то королеву! Програти - то мільйон!

Ця цитата з відомого фільму, напевно, стала гаслом життя багатьох чоловіків, які вважають себе сильними. Такі не будуть розмінюватися на дрібниці, вони готові грати «all in», навіть якщо не впевнені на 100% у своєму успіху. І якщо ви вже належите до такої категорії чоловіків - це дуже круто. На жаль, таких героїв зараз мало. Що ж потрібно зробити, щоб, починаючи гру за серце вподобаної сильної жінки, вийти переможцем:

  1. Будьте сильнішими за неї. Тут йдеться про характер. І ні, вам зовсім не потрібно бути тираном чи диктатором. Головне - мати принципи, життєві цінності, амбіції і, головне, плани на майбутнє. Якщо ви самі не знаєте, що плануєте і яким бачите своє життя через рік-два-три-п'ять-десять - навіть не думайте підходити до успішної жінки, адже в неї розписано все.    
  2. Будьте романтичними. Її неодмінно приємно здивує доставка квітів по Києву від компанії UFL. Це велика дурість - думати, що такі вольові панянки байдужі до сюрпризів і подарунків. Радше за все, все дуже навіть навпаки. У житті такій леді доводиться приміряти на себе найрізноманітніші ролі, а поруч з коханим чоловіком їй хочеться бути просто жінкою.    
  3. Забудьте про її соціальний статус. Є вона засновником найбільшого холдингу, генеральним директором компанії, якою ви захоплюєтеся... Взагалі абстрагуйтеся від того, хто вона така. Головне - щоб ви поділяли інтереси одне одного, проявіть себе і не соромтеся бути природним поруч з нею.    
  4. Проявіть оригінальність, намагайтеся дивувати. Повірте, простих загравань, невмілого флірту і невдалих побачень у її житті напевне було більш ніж достатньо. А це означає, що вам потрібно якось вирізнятися на тлі інших. Хочете спростити собі життя - заходьте в інтернет-магазин квітів і подарунків UFL. Тут варіантів презентів вистачить для різних нагод. Ви ж пам'ятаєте, що успішні жінки дуже люблять приємні сюрпризи, особливо якщо сама їх не можуть передбачити?

Хімія кохання - дуже дивний предмет :) Вона стирає і соціальні статуси, і вік, і відмінності у світогляді... Багато речей просто перестають мати значення, коли між двома людьми спалахує гаряче почуття глибокої симпатії, що переростає в кохання. І вже якщо ви хочете завоювати серце сильної і успішної жінки - дерзайте! Кохайте, проявляйте своє тепле ставлення, а далі магія цього світлого почуття все зробить сама.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram