ГоловнаСуспільствоЖиття

У ДТП у Дніпрі загинув відомий волонтер Леонід Краснопольський

Переселенець із Донецька потрапив до Дніпра після обміну заручниками.

В автокатастрофі на Набережній Перемоги у Дніпрі загинув відомий волонтер Леонід Краснопольський, переселенець із Донецька, пише Інформатор.

Повідомляється, що сьогодні, 4 лютого, близько 12:50, у Дніпрі зіткнулися Kia і Toyota Prado. За словами очевидців, обидва автомобілі їхали в попутному напрямку по Набережній Перемоги в бік кільця. Водій Kia здійснював розворот ліворуч, однак у цей момент Toyota Prado протаранила автомобіль у бік. Від травм водій Kia помер на місці. 

Фото: dp.informator.ua

Про важку втрату на своїй сторінці у Facebook повідомила дружина Леоніда - Ольга Краснопольська.

Леонід прожив усе життя в Донецьку. До війни на Донеччині чоловік відкрив власне ательє з пошиття престижного чоловічого одягу. Пізніше, під час початку військового протистояння, Леонід з дружиною стали допомагати українським військовим на блокпостах, за що потрапив до підвалів "МДБ ДНР". Після низки допитів Леоніда випустили за обміном і він вирішив переїхати із сім'єю до Дніпра (тоді ще Дніпропетровська).   

Фото: dp.informator.ua

У Дніпрі Леонід і далі займався дизайном та волонтерством.

"Однак замість звичайного збору грошей, Леонід вчинив інакше: кожному, хто перераховував гроші в зону АТО - належала оригінальна футболка. Зрештою, патріотичний принт здобув таку популярність, якої не бачили перші роботи чоловіка - костюми. А Леонід, своєю чергою, вирішив не кидати ідеї, розвиваючи з кожним днем, перераховуючи частину грошей від продажу на допомогу ЗСУ", - повідомляє видання.  

Раніше повідомлялося, що в Києві водій, тікаючи від поліції, врізався в чотири автомобілі, двоє людей загинули.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram