ГоловнаСуспільствоПодії

У Кременчуці розбився вертоліт (оновлено)

Загинули чотири людини.

У місті Кременчук Полтавської області розбився вертоліт, повідомляє місцеве видання Кременчуцький ТелеграфЪ.

Видання з посиланням на очевидців повідомляє, що аварія сталася 25 січня близько 19:00.

Фото: telegraf.in.ua

"Був туман і, напевно, вертоліт зачепив або вежу, або лінію електропередач. Ми почули кілька вибухів", - цитує видання очевидця.

За попередніми даними, впав вертоліт білого кольору Мі-8 (київський). На борту перебували три людини. Уламки машини розкидані довкола. Відзначається, що пожежники не відходять від вертольота - він постійно спалахує.

В обласному управлінні ДержНС повідомили, що на борту могло перебувати 4 людини, їхня доля зараз не відома.

Як сказала спікер ДСНС у Полтавській області Світлана Рибалко, інформація про те, що вертоліт зачепив телевізійну вежу, є помилковою.

У поліції повідомляють, що, можливо, загинуло три людини. Співробітники поліції і рятувальники працюють на місці події.

"За попередніми даними, вертоліт є приватним. він здійснював тренувальний політ", - сказав спікер Нацполіції області Юрій Сулаєв.

Оновлення. В результаті падіння вертольота Мі-8 загинули 4 члени екіпажу, повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

"25 січня близько 19:15 у Автозаводському районі міста Кременчук під час навчально-тренувального польоту сталося падіння, з подальшим займанням, вертольота Мі-8 приватної авіакомпанії "Українські вертольоти". В результаті події загинули 4 члени екіпажу", - йдеться в повідомленні ДержНС.

За інформацією відомства, пожежу локалізовано о 19:35, ліквідація триває.

До гасіння залучено 6 одиниць техніки та 25 людей особового складу, з них від ДСНС - 5 одиниць техніки та 21 людина особового складу, а також від Кременчуцького аеродрому "Велика Кохнівка" - 1 одиниця техніки та 4 людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram