ГоловнаСуспільствоЖиття

У Запорізькій області та Дніпрі через негоду обмежено рух фур

У середу, 24 січня, небезпечних метеорологічних явищ на території України не спостерігається.

У Запорізькій області та Дніпрі через негоду обмежено рух фур
Архив
Фото: dsns.gov.ua

На трьох ділянках автодоріг на території Запорізької області, а також у місті Дніпро у зв'язку з погіршенням погодних умов обмежено рух автотранспорту.

Про це повідомляють на сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, обмежено рух великогабаритного транспорту на дорозі Р-37 Енергодар - Василівка - Бердянськ (протяжність 76 км), М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ (протяжність 44 км) і Т-0811 Веселе - Новобогданівка (протяжність 36 км). На цих ділянках доріг працюють техніка і рятувальники.

Також рух транспорту обмежено на південній об'їзній дорозі міста Дніпра (завдовжки 37 км).

У ДСНС зазначають, що 24 січня небезпечних метеорологічних явищ на території України не спостерігається.

"Місцями невеликий сніг у Донецькій області, сніг у Луганській області. У східних областях висота снігового покриву спостерігається в Донецькій області до 40 см, Луганській області до 50 см", - йдеться в повідомленні.

Крім того, станом на ранок 24 січня залишаються знеструмленими 69 населених пунктів у п'яти областях: Одеській - 46, Черкаській - 11, Дніпропетровській - 6, Запорізькій - 5 і Донецькій - 1 населений пункт.

Нагадаємо, в Києві через снігопад обмежили в'їзд великогабаритного транспорту. У зв'язку з цим на дорогах були відкриті пункти обігріву для водіїв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram