ГоловнаСуспільствоПодії

Одесит добу лупцював таксиста, який нібито не виконав його замовлення

Порушникові загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Одесит добу лупцював таксиста, який нібито не виконав його замовлення
Фото: npu.gov.ua

В Одесі понад добу чоловік у своїй квартирі знущався над таксистом за те, що раніше той нібито не виконав його замовлення.

Про це повідомляють на сайті поліції Одеської області.

За словами потерпілого, порушник під час випадкової зустрічі запропонував йому попрацювати "тверезим водієм" для нього і його друзів і пообіцяв заплатити 100 грн за годину. Таксист погодився.

"Для катання по місту вони вирішили скористатися автомобілем господаря, за кермо якого сів водій таксі. Під час поїздки власник машини несподівано згадав минулу "образу" і почав проявляти щодо водія агресію. Причиною такої поведінки стало те, що колись таксист нібито не виконав замовлення чоловіка", - наголошено в повідомленні.

Наказавши зупинити автомобіль, за словами таксиста, зловмисник почав нецензурно лаятися і бити потерпілого. Потім, повернувшись до свого дому, чоловік зажадав, щоб таксист зайшов у його квартиру.

Понад добу чоловік незаконно утримував таксиста у своїй оселі, лупцюючи і знущаючись з нього. В результаті потерпілому були заподіяні тілесні ушкодження у вигляді забоїв і переломів чотирьох ребер.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження згідно з ч. 2 ст. 146 КК (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Порушнику загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Фото: npu.gov.ua

Нагадаємо, раніше в Одесі чоловік забарикадувався у квартирі і стріляв по перехожих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram