ГоловнаСуспільствоПодії

Дві дівчини загинули під час спроби перепливти Південний Буг на човні

Молодого чоловіка у шоковому стані і з ознаками переохолодження знайшли на березі.

Дві дівчини загинули під час спроби перепливти Південний Буг на човні
Архивное фото

Під час спроби перепливти річку Південний Буг на човні вночі 22 січня загинули дві дівчини, інформує прес-служба ГУ ДержНС України в Миколаївській області.

Повідомляється, що 21 січня троє молодих людей (чоловік і дві дівчини) виплили на човні з села Новокантакузівка Доманівського району в с. Бузьке Вознесенського району. Коли вони поверталися на човні назад, з ними зник зв'язок. Через деякий час рідні виїхали на пошуки зниклих.

"Приблизно через півтори години першим знайшли чоловіка, який перебував у шоковому стані та з ознаками переохолодження. Його доставили додому і відігріли, наразі його стан здоров'я задовільний", - йдеться в повідомленні.

Молодий чоловік розповів про те, що під час переправи (ширина річки в цьому місці приблизно 60-70 м) за 15-20 м від берега човен перекинувся. Всі троє потрапили в крижану воду. Він витягнув одну з дівчат на берег, друга також майже вже була на березі.

Згодом на березі знайшли ще одну з дівчат, вже без ознак життя. Тіло іншої дівчини виявили за півтора кілометри від місця події дорогою в село Бузьке. За попередньою інформацією, перша дівчина потонула, а друга померла від переохолодження.

Як повідомлялося, у листопаді у Вінницькій області потонули двоє рибалок і чоловік, який кинувся їх рятувати. Човен перекинувся і люди застрягли у рибальських сітках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram