ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні АТО не зафіксовано жодного обстрілу позицій ЗСУ

Одна людина загинула, ще одна дістала поранення при обстрілі бойовиками автобуса в районі КПВВ "Оленівка".

У зоні АТО не зафіксовано жодного обстрілу позицій ЗСУ
Фото: Макс Левін

У штабі антитерористичної операції на Донбасі констатували, що не було обстрілів бойовиками позицій  Збройних Сил України в неділю, 21 січня.

"Станом на 18:00 жодного обстрілу в бік позицій Збройних Сил України не було зафіксовано. Підрозділи сил АТО забезпечують виконання заходів з підтримки перемир'я по всій лінії розмежування сторін і строго дотримуються Мінських домовленостей", - повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні.

При цьому в штабі нагадали, що сьогодні вдень бойовики в районі КПВВ "Оленівка", що на тимчасово непідконтрольній уряду України території ОРДО, обстріляли автобус із цивільними. Унаслідок цього інциденту, за словами людей, які в цей час перетинали лінію зіткнення через КПВВ, є постраждалі серед мирного місцевого населення: одна людина загинула, ще одна дістала поранення.

"Такі цинічні дії російських найманців спрямовані на дискредитацію української армії в очах світової спільноти і цивільного місцевого населення на непідконтрольній українській владі території Донецької та Луганської областей", - наголошують у штабі.

Як повідомлялося, через обстріли на Донбасі в суботу постраждали п'ятеро українських військових.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram