ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові другий день шукають хворого, який втік з психіатричної лікарні

Чоловік втік під час прогулянки.

У Львові другий день шукають хворого, який втік з психіатричної лікарні
33-летний Александр Стрюков, сбежавший из психбольницы
Фото: zaxid.net

33-річного Олександра Стрюкова, який в суботу втік з Львівської психіатричної лікарні, де перебував на примусовій судово-медичній експертизі, шукають вже другий день. Про це повідомила керівник прес-служби Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, пише місцеве видання ZAXID.NET.

«Поліція поки що не знайшла цю людину, його шукають»,. - сказала Добровольська. Чоловік втік з Львівської психіатричної лікарні в суботу, 20 січня.

«Пацієнт родом з Дрогобича перебував у нашому закладі на час судово-медичної експертизи з листопада, він чекав рішення суду про те, чи осудний він за скоєння низки дрібних крадіжок. Зник під час денної прогулянки», - розповів виконувач обов'язків головного лікаря Олександр Губар.

Під час прогулянки у дворі перебувало дев'ять осіб, серед них співробітник медичного закладу, який спостерігав за пацієнтами. Охорони в психіатричній лікарні немає.

Співробітник лікарні, який супроводжував пацієнтів на прогулянці, написав пояснювальну. У понеділок в психіатричній лікарні скличуть спеціальну комісію з приводу цієї ситуації.

Нагадаємо, раніше ув'язнений втік з лікарні в Рівненській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram