ГоловнаСуспільствоЖиття

У неділю в Києві до -2

Синоптики не прогнозують опадів у столиці.

У неділю в Києві до -2
Фото: Макс Требухов

21 січня в Києві хмарно, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, удень 0...-2 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно, місцями невеликий сніг, у Волинській, Рівненській, Хмельницькій областях без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-9 градусів, вдень -2...-5 градусів.

У Карпатах невеликий сніг, температура вночі -4...- 9, вдень -1...-6.

У Моршині місцями невеликий сніг, температура вночі -4...- 6, удень -1...+1.

У Трускавці місцями невеликий сніг, температура вночі -4...- 6, вдень -1...+1.

У Сваляві місцями невеликий мокрий сніг, температура вночі -1...- 3, удень +2...+4.

На півночі України ясно, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-10 градусів, удень 0...-6 градусів.

У центрі України хмарно, місцями сніг та мокрий сніг, у Дніпропетровській області вночі місцями сильний сніг, у Вінницькій і Черкаській областях без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця, в Кіровоградській, Полтавській і Дніпропетровській областях можливе налипання мокрого снігу. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1...-9 градусів, вдень +1...-6 градусів.

На сході України хмарно, мокрий сніг з дощем, уночі місцями сильний, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу, вітер північний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...-6 градусів, удень +2...-3 градуси.

На півдні України ясно, вночі опади, місцями сильні, вдень мокрий сніг з дощем, в Одеській і Миколаївській областях без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +3...-5 градусів, вдень +3...-3 градуси.

У Криму ясно, уночі дощ, удень невеликий дощ, вітер північний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...+7 градусів, вдень +5...+10 градусів.

У Ялті вночі дощ, вдень невеликий дощ. Температура вночі +4...+6 градусів, вдень +7...+9 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram