ГоловнаСуспільствоПодії

У МВС уточнили кількість убитих і поранених у перестрілці в Одесі

Зловмисник застрелив свого спільника, поранив трьох поліцейських і таксиста.

У МВС уточнили кількість убитих і поранених у перестрілці в Одесі
Фото: dumskaya.net

В Одесі проросійський діяч Валентин Дорошенко, який був убитий поліцією, під час спроби затримання застрелив свого спільника, поранив трьох поліцейських і таксиста.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ в Фейсбуці.

"В результаті стрілянини постраждали п'ятеро людей. З них поранення отримали троє правоохоронців і випадковий очевидець події. Ще одного чоловіка вбили. Зараз поліцейські перебувають в лікарні, один з постраждалих у важкому стані ... Прибувши на місце поліцейські з'ясували, що зловмисник влаштував перестрілку: поранив трьох поліцейських, водія таксі і застрелив свого спільника", - йдеться в повідомленні.

Зараз усі постраждалі перебувають в лікарні. Один поліцейський - у важкому стані.

Правоохоронці виявили в приміщенні, в якому переховувався злочинець, чотири гранати. Також там виявлено вхід в катакомби.

Нагадаємо, сьогодні в Приморському районі Одеси поліцейські застрелили чоловіка, який поранив трьох правоохоронців.

Як з'ясувалося, вбитий чоловік - відомий одеський проросійський діяч Валентин Дорошенко. Він називав себе "членом партії Сталіна", в 2010-му році намагався балотуватися в мери Одеси, а роком раніше навіть викликав тодішнього міського голову Едуарда Гурвіца на дуель - приїжджав до муніципалітету на коні з мечем в руці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram