ГоловнаСуспільствоПодії

У Селидовому вимагачі викрали бізнесмена заради викупу $20 тисяч

На затримання злочинців кинули КОРД.

У Селидовому вимагачі викрали бізнесмена заради викупу $20 тисяч
Фото: police.dn.ua

У четвер, 18 січня, в Селидовому було викрадено приватного підприємця.

Як повідомляє прес-служба місцевої поліції, злочин скоїли кілька озброєних бандитів, яких найняв місцевий житель. Чоловіка виманили на склади під приводом оформлення оренди, схопили і з мішком на голові вивезли до Костянтинівки. Там його тримали зв'язаного скотчем у промзоні і, залякуючи вбивством, вимагали гроші. Життя людини оцінили в 20 тисяч доларів.

Поліція дізналася про злочин, який готували, заздалегідь, тому, коли на місце прибув замовник викрадення, спецназ КОРД почав штурм приміщення.

У результаті було затримано чотирьох осіб, а заручника звільнено, він не постраждав.

Усі члени угруповання - жителі Донецької області. Поліція встановила, що вони причетні також до нападу на жителя Покровського району і завдання йому тілесних ушкоджень. Окрім того, слідчі вважають, що затримані планували нові злочини на території Донецької та сусідніх областей. За місцем проживання затриманих розпочали обшуки, вилучено автомобіль, яким пересувалися затримані, і вогнепальну зброю.

Попередньо їм інкримінують ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст.15 ч.1 ст. 121 (замах на завдання тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram