ГоловнаСуспільствоПодії

737 населених пунктів знеструмлено через негоду

Рух на автомобільних дорогах забезпечено.

737 населених пунктів знеструмлено через негоду
Фото: dsns.gov.ua

18 січня в результаті ускладнення погодних умов (сніг, пориви вітру) знеструмленими виявилися 737 населених пунктів у 10 областях України.

Найбільше постраждала Одеська область, де без світла 502 населені пункти. У Черкаській області знеструмлено 153 н.п., у Чернігівській - 33 н.п., у Полтавській - 14 н.п., у Кіровоградській - 9 н.п., у Миколаївській - 9 н.п., у Донецькій - 8 н.п., у Волинській - 6 н.п., у Сумській - 2 н.п., у Вінницькій - 1 н.п, повідомляють на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Станом на 7:00 19 січня тривають роботи з відновлення електропостачання в містах Ізмаїл (населення близько 70 тис.) і Арциз (12 тис.). Ці міста в Ізмаїльському районі Одеської області було знеструмлено внаслідок падіння 23 опор лінії 110 кВ, вони залишилися без тепло- і водопостачання.

Рух на автомобільних дорогах України забезпечено. Для роботи снігоочисної техніки частково обмежено рух великовантажного транспорту на окремих ділянках доріг у Вінницькій, Кіровоградській, Київській, Миколаївській, Одеській, Черкаській і Чернігівській областях.

Станом на 7:00 19 січня спостерігається невеликий сніг у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Кіровоградській, Київській, Львівській, Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській областях. На решті території без опадів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram