ГоловнаСуспільствоЖиття

"Нова пошта" відновила роботу в Авдіївці

Відділення №1 закрили влітку 2014 року через активні бойові дії.

"Нова пошта" відновила роботу в Авдіївці
Фото: facebook.com/ato.news

Компанія "Нова пошта" відновила роботу в Авдіївці Донецької області відділення №1, яке приймає і видає вантажі без обмежень по вазі.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу компанії.

Це відділення було закрито влітку 2014 року через активні бойові дії в регіоні. Відтоді найближче відділення "Нової пошти" розташовувалося в Селідово, що за 60 км від Авдіївки, а з листопада 2016 року - в селі Очеретине, за 30 км.

Відповідно до прес-релізу, відділення №1 в Авдіївці розташоване на в'їзді в місто (проїзд Індустріальний, 4-а), працює з 09:00 до 19:00 в будні дні, з 09:00 до 17:00 по суботах. Надалі для зручності клієнтів графік роботи відділення може бути продовжено.

"Ми припускаємо можливість відкриття ще одного відділення ближче до центру Авдіївки. Рішення про це будемо приймати за першими результатами після відновлення роботи в місті", - відзначають в "Новій пошті".

Нагадаємо, Авдіївка - місто в центральній частині Донецької області, розташоване на кордоні з окупованим Донецьком і підконтрольна уряду України. З березня 2016 року в районі Авдіївської промзони тривають бойові дії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram