ГоловнаСуспільствоПодії

Колоди з лісовоза влетіли в салон автобуса в Житомирській області

Постраждали шість осіб, але їхні травми не дуже серйозні.

Колоди з лісовоза влетіли в салон автобуса в Житомирській області
Фото: facebook.com/zhytomyr.police/

16 січня на автодорозі Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі Житомирської області сталася ДТП за участю автобуса і лісовоза з причепом.

Як повідомляє поліція області, аварія сталася близько 17:50 на 235-му кілометрі автодороги Київ-Чоп поблизу с. Анети.

34-річний водій автобуса Setra, рухаючись у напрямку Житомира, не впорався з керуванням і врізався в причіп лісовоза ЗІЛ під керуванням 43-річного місцевого жителя, який рухався попереду в попутному напрямку. У результаті з вантажівки на проїжджу частину розсипалися колоди, дві з них протаранили лобове скло автобуса і потрапили всередину салону.

В автобусі на момент ДТП були 38 пасажирів. У результаті каретами "швидкої" шістьох осіб доправили в Новоград-Волинську лікарню. У більшості з них діагностували забої, садна, різані рани і призначили їм амбулаторне лікування. 56-річну жінку, жительку Тернопільської області, госпіталізували з попереднім діагнозом "струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, контузія лівого ока".

Постраждалі - жителі Івано-Франківської, Тернопільської та Рівненської областей.

Порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram