ГоловнаСуспільствоЖиття

Оприлюднено відео останніх годин життя Ноздровської

Дві сусідські родини в одному селі на Київщині через смертельну ДТП стали смертельними ворогами.

Речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко опублікував відео з камер зовнішнього спостереження, на якій зафіксовано кадри останніх годин життя юристки Ірини Ноздровської.

На відео Ноздровська о 15:40 29 грудня прямує від Інститутської і заходить на станцію метро "Хрещатик". О 16:11 камери фіксують її востаннє на станції метро "Героїв Дніпра", звідки йдуть маршрутки в село Демидів. Через годину-півтори Ноздровська була вбита. "Це дійсно трагічна сімейна драма, коли дві сусідські родини в одному селі на Київщині через смертельну ДТП стали смертельними ворогами. Національна поліція Україна продовжує розслідування і, в разі наявності підстав, обов'язково притягне до відповідальності інших осіб, крім головного підозрюваного Россошанського-старшого. Немає жодних підстав будувати конспірологію чи політику на цьому дійсно драматичному, але банальному, суто кримінальному злочині", - написав він.

Убивство Ноздровської сталося напередодні Нового року і набуло широкого розголосу, оскільки вона брала участь у не менш гучному судовому процесі. Протягом тривалого часу Ноздровська домагалася обвинувального вироку для Дмитра Россошанського, який 2015 року збив насмерть її сестру Світлану. Россошанський є племінником колишнього голови Вишгородського районного суду.

У червні 2017 року Россошанського засудили до семи років позбавлення волі. 27 грудня 2017 року апеляційний суд відправив справу в першу інстанцію і продовжив обвинуваченому арешт на 60 діб. Під час засідання суду батько обвинуваченого Юрій Россошанський прямо погрожував Ірині. Через два дні вона зникла, а 1 січня її тіло знайшли в струмку біля Демидова.

Саме Юрія Россошанського і затримали за підозрою в убивстві Ноздровської. 8 січня йому вручили підозру за ч.1, ст.115 КК (Умисне вбивство). Наступного дня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram